Türk sütlacı ile kaymaklı Kazak kımızını bir araya getiren bir tatlı
Malzemeler:
Hazırlanışı:
Tavsiye:
Daha zengin bir lezzet için tam yağlı kımız ve sütlaç kullanın.
Eğer kımız yoksa süt veya krema ile değiştirebilirsiniz.
Servis etmeden önce bir tutam tarçın veya kıyılmış fındık ile süsleyin.
Uyarı:
Bu deney, mutfaktaki yaratıcılığınıza ilham vermek için yapay zekadan yararlanmaktadır. Tarifler mutfaklarda veya şefler tarafından geliştirilmemiştir. Lütfen en iyi muhakemenizi kullanın ve her zaman gıda güvenliğini ön planda tutun.
GÜNDEM
24 Nisan 2025GÜNDEM
24 Nisan 2025GENEL
24 Nisan 2025GÜNDEM
24 Nisan 2025GENEL
24 Nisan 2025GENEL
24 Nisan 2025GÜNDEM
24 Nisan 2025