PEZİK TURŞUSU KAVURMASI
MALZEMELER:1 kg pezik turşusu
250 gram dana kuşbaşı
3 adet patates
1,5 yemek kaşığı domates salçası
1yemek kaşığı biber salçası
3 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz, pul biber
YAPILIŞI:Derin bi tencerede kuşbaşı etimiz iyice pişene kadar kavrulur. Patatesler küp küp doğranıp 1 parmak kalınlığında doğranmış pezikle birlikte 5 dk karıştırılır. Daha sonra sıvıyağ, biber ve domates salçası, tuz biber eklenip 2 dk kadar karıştırılıp biraz su eklenip pişmeye bırakılır. Yumuşak kıvamı aldıktan sonra dinlenmeye bırakılır. AFİYET OLSUN…
GÜNDEM
24 Nisan 2025GÜNDEM
24 Nisan 2025GENEL
24 Nisan 2025GÜNDEM
24 Nisan 2025GENEL
24 Nisan 2025GENEL
24 Nisan 2025GÜNDEM
24 Nisan 2025